افتتاح 8 پروژه بهداشتی درمانی با اعتباری بیش از 190 میلیارد ریال در قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: 8 پروژه بهداشتی درمانی در قم با اعتباری بیش از 190 میلیارد ریال به صورت کامل به بهره‌برداری رسید که در این راستا برای 130 نفر اشتغالزایی ایجاد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، محمدرضا قدیر پیش از ظهر امروز در آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: به مناسبت ایام دهه مبارک فجر 8 پروژه بهداشتی درمانی به صورت همزمان در مرکز آموزشی درمانی نکویی، هدایتی و فرقانی با اعتباری بیش از 190 میلیارد ریال و اشتغالزایی بری 130 نفر به بهره برداری رسید.

وی یکی از پروژه‌های در دست افتتاح را مورد اشاره قرار داد و گفت: راه اندازی فاز نخست کلینیک ویژه مرکز آموزشی درمانی نکویی هدایتی فرقانی از جمله این پروژه‌ها است که در 5 هزار و 260 متر مربع و در چهار طبقه احداث شده است که برای راه اندازی آن 150 هزار میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به خدماتی که در این بخش به مردم ارائه می‌شود، تصریح کرد: رادیو گرافی، آزمایشگاه، سالن‌های آموزشی، فضاهای حضور متخصصین و… در این کلینیک دیده شده است که با راه اندازی آن برای 100 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

وی دیگر پروژه‌هایی که امروز به بهره برداری رسید را مورد توجه قرار داد و گفت: راه اندازی دو بخش IPD (توریسم درمانی) در بیمارستان‌های فرقانی و شهید بهشتی قم از دیگر پروژه‌هایی است که امروز مورد بهره برداری قرار گرفت.

قدیر بیان کرد: برای این منظور نیز در مجموع دو پروژه قابل افتتاح 17 تخت مجهز در نظر گرفته شده است که در این بخش خدماتی از جمله جراحی، CCU، ICU ، خدمات پاراکلینیکی، NICU و… ارائه می‌شود.

وی اعتباراتی که برای این بخش‌ها در نظر گرفته شده است را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: اعتباری بالغ بر هزار میلیون ریال برای راه اندازی این دو بخش در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین به راه اندازی خانه بهداشت روستای ونارچ اشاره کرد و گفت: این خانه بهداشت در یک طبقه و با متراژ 213 متر مربع در اختیار روستائیان قرار می‌گیرد که برای راه اندازی آن نیز اعتباری بیش از 3 هزار میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه خانه بهداشت دارای بخش‌هایی از جمله داروخانه، تزریقات آقایان و خانم‌ها، اتاق احیا، پزشک عمومی، دندانپزشکی، بهداشت خانواده و… است، گفت: علاوه بر خدمات رسانی به روستائیان برای 10 نفر نیز اشتغالزایی ایجاد شده است.

قدیر با تاکید براینکه خانه بهداشت روستای سنجگان نیز با 213 متر مربع و اعتباری بیش از 3 هزار میلیون ریال همزمان با ایام الله دهه فجر افتتاح شد، بیان کرد: راه اندازی خانه بهداشت روستای جنداب نیز از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح همزمان با ایام الله دهه فجر است.

وی عنوان کرد: این پروژه نیز با 3 هزار میلیون ریال و اشتغالزایی 10 نفر احداث شده که با راه اندازی آن مردم بسیاری از مشکلات بهداشتی و درمانی مردم در این روستا، برطرف می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به راه اندازی دستگاه ماموگرافی بیمارستان شهید بهشتی قم اشاره کرد و گفت: این بخش نیز که یکی از نیازهای استان است که با راه اندازی دستگاه جدید در بیمارستان فعال‌تر می‌شود و همشهریان می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.

وی راه اندازی دستگاه اکوی قلب جنین را از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر ذکر کرد و گفت: این دستگاه نیز یکی از مجهزترین دستگاه‌های اکوی قلب جنین است که در بیمارستان ایزدی قم دایر و در کنار کلینیک‌های ویژه به صورت فعال‌تر خدمات رسانی خواهد کرد.

قدیر با تاکید براینکه طرح‌های افتتاح شده به صورت 100 درصد تکمیل شده است، خاطرنشان کرد: طرح‌هایی با پیشرفت 92 تا 95 درصدی بهداشتی درمانی در استان وجود داشت اما سیاست دانشگاه علوم پزشکی بر این بود که پروژه‌های تکمیل شده به بهره برداری برسد و سایر پروژه‌ها نیز بعد از تکمیل افتتاح و بهره برداری شود.




انتهای پیام/
http://qomefarda.ir/16304
اخبار مرتبط

نظرات شما