کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با قم فردا:

انقلابی گری در فکر و عمل، ریشه اشرافی گری را می خشکاند/از نیروهای جوان کوشا، متعهد و مبتکر در اداره کشور استفاده شود

نماینده سابق مجلس شورای با اشاره به ضرورت استفاده از نیروهای جوان کوشا، متعهد و مبتکر در اداره کشور، گفت: انقلابی گری در فکر و عمل، ریشه اشرافی گری را می خشکاند.

علی علی لو در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، با اشاره به ضرورت استفاده از نیروهای جوان کوشا، متعهد و مبتکر در اداره کشور، اظهار داشت: استفاده از نیروهای جوان که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب هم بوده و هست؛ تنها با قانون منع به کارگیری بازنشستگان سامان نمی یابد؛ بلکه مهم تر این است که بدنه کشور به باور ضرورت شایسته سالاری و استفاده حداکثری از نیروهای جوان دست یابد.
وی همچنین بر لزوم استفاده از رویه های علمی در این زمینه تأکید و این پرسش مهم را مطرح کرد: چگونه است که نیروهای جوان و مستعد ما توسط کشورهای خارجی شناسایی و کارت دعوت برای آن ها فرستاده می شود؛ اما خود ما از شناسایی این نیروهای مخترع و مبتکر و دعوت آن ها به کار درمانده ایم؟
نماینده سابق مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید توجه داشت که انقلاب اسلامی ما با همین جوانان پیش رفت و به پیروزی های خیره کننده رسید؛ به بیان دیگر همه این پیشرفت ها و موفقیت ها، مرهون اعتماد شخصیتی مانند حضرت امام (ره) به جوانان مؤمن و متعهد بود.
وی در عین حال اظهار داشت: ما نه تنها به جوانان خودمان اعتماد داریم؛ بلکه یقین و باور و اعتقاد قلبی داریم که اگر جوانان کوشا، نخبه و مبتکر به بدنه اجرایی کشور اضافه شوند؛ همین مشکلات اقتصادی را نیز به راحتی پشت سر خواهیم گذاشت؛ البته شناسایی این جوانان برگزیده، نیاز به قانون و سازوکار لازم هم دارد که باید توسط مسئولان ارشد کشور تدبیر شود.

انقلابی گری در فکر و عمل، ریشه اشرافی گری را می خشکاند
علی لو در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ما درباره تأکید چند باره مقام معظم رهبری بر ضرورت دوری مسئولان از اشرافی گری بیان داشت: نطفه این اشرافی گری در کشور ما، از زمان سال های پس از دفاع مقدس بسته شد؛ آن جا که طیفی از تکنوکرات های لیبرال و نئولیبرال بر سیستم اجرایی کشور سوار شدند؛ همان ها که نگاهشان به آمریکا بود و به اقتصاد سرمایه داری لیبرال معتقد بودند.
وی افزود: بسیاری از آن افراد، همان کسانی بودند که حتی غباری از جبهه های جنگ تحمیلی به صورتشان ننشسته بود و البته ادامه آن تفکر، امروز هم سبب بسیاری از سوء استفاده های امروزی شده و می شود.
این استاد دانشگاه در عین حال بیان داشت: این تفکر همان تفکری بود که برخی را توانمندتر از دیگران می دید و بر این باور بود که بقیه افراد باید بسوزند و بسازند!
عضو سابق کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: متأسفانه امروز هم عزم جدی برای مقابله با این تفکر در مسئولان کشور دیده نمی شود؛ در حالی که حضرت آقا بارها بر این نکته تأکید فرموده و حتی برخی از ائمه جمعه نیز در نمازجمعه های سراسر کشور این مسئله را مورد تأکید مکرّر قرار داده اند.
وی با تأکید بر ضرورت خشکاندن ریشه این تفکر گفت: این خشکاندن به هیچ گونه تندروی نیاز ندارد؛ بلکه لازم است تا انقلابی گری در فکر و عمل مردم و مسئولان به وقوع بپیوندد تا بتوانیم به رنج های مردم از این ناحیه پایان دهیم.

انتهای پیام/120
http://qomefarda.ir/2557
اخبار مرتبط

نظرات شما