رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب :

هدف تاسیس دانشگاه های حوزوی تحول در علوم انسانی است/ علوم انسانی در کشور ما بسیار غریب است

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه علوم انسانی در کشور ما بسیار غریب است، گفت:هدف تاسیس دانشگاه های حوزوی تحول در علوم انسانی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در نشست خبری برگزاری دوره «آشنایی با ایران امروز» با انتقاد از کم توجهی به رویداد عظیم چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به دلیل مشکلات و اختلافات داخلی اظهار کرد: امیدواریم در فرصت باقی مانده مسئولین نسبت به سالگرد انقلاب اسلامی حساسیت بیشتری از خود نشان دهند و متناسب با چهل سالگی انقلاب برنامه ریزی داشته باشند.
وی با اعتقاد به اینکه فرهنگ هزینه کردن در کشور را باید تغییر دهیم زیرا با کمترین هزینه بهترین همایش ها را با استفاده از اساتید برجسته در سطح عالی می توان برگزار کرد، افزود: برنامه « آشنایی با ایران امروز» برای جمهوری اسلامی هزینه ای نخواهد داشت در حالی که با کمترین هزینه بهترین برنامه را برای اساتید کشورهای جهان برگزار می کنیم.
نواب بیان داشت: افراد شرکت کننده در این دوره بدون در نظر گرفتن نژاد، دین و ... در حوزه علوم انسانی دعوت شده اند و سعی داریم ایران را برای آن ها در همه ابعاد از جمله دستاوردهای سیاسی، اقتصادی، حقوقی با حضور در چهار شهر مختلف معرفی کنیم.
وی با اشاره به هوش بالای ایرانیان و اطلاعات بروز آن ها در همه زمینه ها بیان کرد: اتباع کشورهای دیگر به خصوص کشورهای اروپایی در مسائل سیاسی و اجتماعی افراد بسیار بی اطلاعی هستند و با کوچکترین اطلاع غلط از خبرنگاران خود در خصوص ایران تغییر عقیده می دهند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: فضای آشنایی با ایران امروز قصد دارد ذهنیت شرکت کنندگان دوره را در خصوص دستاوردها و عملکرد ایران و انقلاب روشن سازی کند.
وی با اشاره به اینکه علوم انسانی در کشور ایران غریب ترین درس محسوب می شود که وارداتی است، بیان کرد: رؤسا، وزرا و وکلای کشورهای پیشرفته جهان همگی از افرادی انتخاب می شوند که تحصیلات علوم انسانی دارند اما در کشورهای جهان سوم برعکس وزارت علوم در اختیار اهالی فنی و مهندسی، پزشکی و رشته های دیگر غیر از علوم انسانی است.
نواب با بیان اینکه تمام رشته های تحصیلی در دانشگاه ادیان و مذاهب جدید هستند و طراحی آن ها در سطح فوق لیسانس و دکتری کار همین دانشگاه است، با اشاره به جمله امام (ره) که فرمودند «در علوم پزشکی و مهندسی می توانید از غرب استفاده کنید اما در علوم انسانی سعی شود از از منابع داخلی استفاده کنید»، افزود: متاسفانه راه برای فعالیت علوم انسانی در ایران باز و هموار نیست و در برابر فعالیت آن مقاومت می شود.
وی با اشاره به دانشگاه های حوزوی، گفت: هدف تاسیس دانشگاه های حوزوی تحول در علوم انسانی است مانند دانشگاه مفید، موسسه ایت الله مصباح، دانشگاه باقرالعلوم؛ اما در حال حاضر علیه این مسئله مقاومت می شود و راه را بر آنها بسته اند و نمی گذارند که باعث تحول در کشور شوند.
رئیس دانشگاه ادیان با اشاره به اینکه وزارت علوم را فنی مهندسی ها گرفته اند و نمی گذارند که باعث تحول شود، ابراز داشت: مدیر حوزه های علمیه یک چهره فرهیخته علمی بوده و ذهن خوبی دارد، ارتباطات خوبی بین حوزه و دانشگاه ایجاد کرده و حوزه می تواند در صحنه اصلاح علوم انسانی فعالیت جدی تری داشته باشد.
انتهای پیام/160
http://qomefarda.ir/2982
اخبار مرتبط

نظرات شما