آمار روزه خواری در قم پایین است

جانشین ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر قم گفت: تظاهر به روزه‌خواری در قم آمار پایینی دارد ولی وجود تعداد کم نیز در شهر قم آزار دهنده است و باید برای آن برنامه ریزی درستی صورت گیرد .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سید محمد تقی حسینی  در جلسه بررسی راهکارهای توسعه و ترویج عفاف و حجاب، عنوان کرد: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، 27دستگاه در خصوص مسئله عفاف و حجاب مسئولیت دارند و باید به مصوبات قانونی در این خصوص عمل کنند.

وی بیان کرد: تظاهر به روزه‌خواری در قم آمار پایینی دارد ولی وجود تعداد کم نیز در شهر قم آزار دهنده است و باید برای آن برنامه ریزی درستی صورت گیرد .

جانشین ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر قم، اظهار کرد: برخی از اغذیه فروشی‌ها در سطح شهر به روزه‌خواران خدمات ارائه می‌دهند که این مورد نیاز به حساسیت بیشتر و نظارت دقیق تری‌دارد.

وی با بیان اینکه ستاد امربه معروف و نهی از منکر  برنامه‌های عملیاتی را در دستور کار خود ندارد، گفت: در مناطق هشت‌گانه شهر قم و  بخش‌های استان شورای امربه‌معروف و نهی از منکر تشکیل شده است؛ همچنین شورای تخصصی امربه‌معروف و نهی از منکر در اتاق اصناف و در بین 58 اتحادیه استان تشکیل‌شده است؛ در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران نیز گروه‌های فعال امربه‌معروف به‌صورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند.

حسینی عنوان کرد: هزار و 700 نفر از فرهنگیان در حوزه امر به معروف و نهی از منکر آموزش دیده‌اند تا باورهای دینی به‌صورت پایه‌ای به نسل آینده آموزش داده شود؛ همچنین تفاهم‌نامه‌ای با حوزه های علمیه برای استفاده از ظرفیت این نهاد علمی و دینی برای احیا و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر امضا شده است.

در ادامه این جلسه، مسیح علی پور نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: فعالیت‌های جزیره‌ای در خصوص فرهنگ عفاف و حجاب در صورتی که فقط در قم انجام شود، کارگشا نیست و باید ترویج باورهای دینی با یک عزم ملی در تمام کشور، صورت پذیرد.

وی افزود: وظایف ملی دستگاه‌های اجرایی در مسئله عفاف و حجاب بومی شده و در اختیار تمام ادارات استان قرار داده شده است؛ همچنین نشر کتب و مقالات مرتبط با عفاف و حجاب و تشکیل کمیته تامین محتوای فضای مجازی با موضوع  فرهنگ عفاف و حجاب از اقدامات اخیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم است.

علی‌پور بیان کرد: شرح وظایف عمومی و خصوصی دستگاه‌های اجرایی استان در ماه مبارک رمضان ابلاغ شده که یکی از وظایف در حوزه برخورد با روزه خواری و بدحجابی است؛ همچنین طرح مردمی عفاف و حجاب "پارسا" در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب شده و در چهار بخش تبلیغی، آموزش، عملیات و مطالبات مردمی از ادارت در حال انجام است.



انتهای پیام/
http://qomefarda.ir/8847
اخبار مرتبط

نظرات شما