printlogo


خوراکی‌هایی که هضم غذا را در ماه رمضان آسان می‌کنند
کد خبر: 25452
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، به نقل از دویچه ووله، برخی از افراد ممکن است در ماه رمضان از نفخ شکم، درد شکم، گاز‌های معده و یبوست رنج ببرند و برخی دیگر ممکن است دچار سوء هاضمه شوند که این امر دلایل مختلفی مانند تغییر در رژیم غذایی، استرس یا به دلیل آلرژی به برخی از انواع غذا‌ها باشد.

در این گزارش خوراکی‌ها و غذا‌هایی که به سهولت روند هضم غذا کمک می‌کنند، معرفی می‌شوند:

دانه‌های چیا

غذا‌هایی مانند دانه چیا که حاوی مقدار زیادی فیبر هستند، به روند هضم غذا کمک می‌کنند که بهترین روش مصرف دانه‌های چیا، رها کردن آن‌ها در آب تا تشکیل توده ژله مانند است. ژل دانه چیا نه تنها فرآیند هضم را تحریک می‌کند، همچنین مخاط روده را می‌پوشاند و از آن محافظت می‌کند؛ علاوه براین فیبر‌ها می‌توانند احساس سیری را برای مدت طولانی در فرد حفظ کنند.

آووکادو

آووکادو به لطف فیبر و اسید‌های چرب اشباع نشده خود تأثیر مثبتی در روند هضم غذا دارد. دانشمندان دریافته اند که خوردن نصف آووکادو، به خصوص هنگام استراحت پس از ناهار، اشتهای فرد را به میزان ۴۰ ٪ در وعده‌های بعد از ظهر کاهش می‌دهد؛ از این روی برای کاهش وزن مفید است.

شربت کفیر

کفیر یا همان قارچ هندی فواید بسیاری دارد؛ در واقع یک شیر تخمیر شده است که ابتدا در منطقه قفقاز شناخته شده است و با قرار دادن دانه‌های کفیر در شیر تازه تولید می‌شود.

کفیر طعم ترش و کشک مانند دارد و حاوی مواد سالم روده‌ای است. علاوه بر این، هضم شربت کفیر آسان‌تر است؛ زیرا حاوی لاکتوز کمتری نسبت به ماست معمولی است.



انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/25452