printlogo


ترک تحصیل ۲۰ درصد دختران دبیرستانی مناطق محروم
کد خبر: 603
مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شرایط اقتصادی و تاثیر آن در افزایش بازماندگی از تحصیل در مناطق محروم گفت:‌ ۲۰ درصد دختران در دوره متوسطه دوم به مدرسه نمی‌روند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، فرحناز مینایی‌پور مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش درباره دختران بازمانده از تحصیل اظهار کرد: سال گذشته هیچ بودجه‌ای را برای دختران بازمانده از تحصیل روستایی نداشتیم

و امسال در قالب تهیه بسته پیشنهادی 5 استان را به صورت پایلوت انتخاب کرده و تحقیق می‌کنیم که به چه علت دختران از تحصیل باز می‌مانند و متناسب با هر استان پیشنهاد می‌دهیم که چه اقداماتی نیاز است. نیمی از هزینه این پژوهش را  معاونت امور زنان ریاست جمهوری و نیمی را آموزش‌وپرورش تامین کرده است.

مشکلات اقتصادی و رشد میزان ترک تحصیل در مناطق محروم

وی افزود: نتایج این پژوهش تا 6 ماه آینده مشخص می‌شود و باید بودجه مورد نیاز برای بازگرداندن دختران به چرخه تحصیل اختصاص یابد چون ما دلایل را تشخیص می‌دهیم. متاسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی اخیر به ویژه در روستاها میزان ترک تحصیل دختران در حال افزایش است.

مینایی‌پور گفت: ترک تحصیل دختران در دوره متوسطه دوم در مناطق محروم 20 درصد است و 20 درصد آنها به مدرسه نمی‌روند.سال‌های گذشته تلاش کردند دوره ابتدایی را  اصلاح کنند و هم‌اکنون پوشش تحصیلی  در این دوره به 98 درصد رسیده که وضعیت قابل قبولی است همچنین پوشش تحصیلی در دوره متوسطه اول 92 و در متوسطه دوم 80 درصد است.

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش درباره علت ترک تحصیل دختران عنوان کرد: دوری مدارس، مسائل قومی و قبیله‌ای، شرایط اقتصادی و ازدواج  زودهنگام مهمترین دلایل ترک تحصیل است و با توجه به محدودیت نیروی انسانی در بخش امور زنان آموزش و پرورش شرایط برای برگزاری دوره‌های فرهنگی برای این مناطق را نداریم.




انتهایی پیام/
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/603