printlogo


همبرگر بدون کلسترول- چربی-مواد افزودنی!
همبرگر بدون کلسترول- چربی-مواد افزودنی!
کد خبر: 16087
همبرگرهایی که در آن به جای گوشت از گیاه استفاده می شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، به نقل از شینهوا آژانس ملی علوم استرالیا با یک فست فود در همان شهر جایگزین گیاه برای همبرگرهای گوشت سازمان تحقیقات علمی صنعتی قرار است یک همبرگر بر پایه حبوبات را سرمایه گذاری کرده است که با نام v۲food نام گزاری شده است .
هدف از ساخت این همبرگر تقلید از طعم و بافت گوشت گاو با فواید اضافی فیبر و مواد مغذی و سازگار با محیط زیست بر اساس تحقیقات موسسه جهانی بهداشت فروش محصولات همبرگر بدون گوشت

در استرالیا بین سال های ۲۰۱۰تا۲۰۱۹    (۲۸۹درصد) رشد کرده است !

مدیر عامل اجرایی v۲food اینگونهبیان کرد:این سرمایه گذاری به دلیل افزایش جهان به مصرف گوشت ضروری است او در ادامه گفت یا اضافه شدن جمعیت یه سمت ۱۰ میلیارد و مصرف سرانه گوشت نیز

در حال رشد است این اقدامات باعث محافظت و حفظ محیط زیست ضروری است .

وی در ادامه گفت امروزه در بیشتر رستوران ها گوشت های بی کیفیت استفاده می شود و اغلب آنها سالم اند و مملو از چربی و نمک است.


انتهای پیام/
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/16087