printlogo


پادکست | پیشگیری از بیماری ها با مصرف آجیل
پادکست | پیشگیری از بیماری ها با مصرف آجیل
کد خبر: 32503
بسیاری از پژوهش ها نشان داده‌اند که آجیل ها فواید زیادی برای انسان دارند. به‌ویژه ازنظر کاهش عوامل خطرزا برای قلب، مفید می‌باشند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، آجیل ها منبع خوبی از چربی، فیبر و پروتئین هستند، بخش زیادی از چربی آجیل ها، چربی غیراشباع تک حلقه‌ای و چربی غیراشباع چند حلقه‌ای (که خود به دودسته امگا ۳ و امگا ۶ تقسیم می‌شود) است اگرچه مقداری چربی اشباع‌شده نیز در خود دارند.
 

انتهای پیام/150


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/32503