printlogo


رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم:
میزان تولیدات بخش دام و طیور قم افزایش می‌یابد
میزان تولیدات بخش دام و طیور قم افزایش می‌یابد
کد خبر: 48034
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: باتوجه‌به مأموریت مهمی که در حوزه تأمین امنیت غذایی برعهده داریم، میزان تولیدات بخش دام و طیور استان افزایش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمدرضا حاجی رضا افزود: مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش از ۸۰۰ هزار تُن است و ما دراین‌خصوص افزایش سطح تولید محصولات به‌خصوص در حوزه دام و طیور را در سال آینده با جدیت دنبال می‌کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در همین رابطه سالانه در استان قم بالغ بر ۲۹ هزار تُن گوشت قرمز، ۲۵ هزار تُن تولید گوشت مرغ، ۱۲۰ هزار تُن تخم‌مرغ و ۱۴۵ تُن شیر تولید می‌شود.
وی با اشاره به این که ۲ درصد از تولیدات پروتئینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تأمین می‌شود، افزود: این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.
بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تأمین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت قرمز و گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.
به‌طورکلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، ‌ باغی، ‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده است.



انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/48034